PETKOM U SAMOBORU

Dragi Samoborci i svi koji se tako osjećaju! Ovaj petak odlučile smo baciti malo boje u ove sive i hladne dane. Znamo da nemate niš’ protiv :)

Kako znate da mi volimo obrađivati teme, knjige, slikovnice i filmove koje na kraju djeci daju snažnu, jasnu i odmah primjenjivu poruku. Zato smo vam za ovaj petak pripremile jednu šarenu priču o slonu Elmeru, koji je htio sve, samo ne biti drugačiji.

elmer-patch

Slon Elmer živi u krdu u kojem se slonovi razlikuju po mnogočemu. Jedino su po boji isti i zbog toga su svi sretni. Svi osim Elmera, jer on nije sive, slonovske boje. On je šaren i ostali se slonovi vole šaliti s njim. U jednom trenutku Elmeru zasmeta što je drukčiji i odluči se promijeniti. No na kraju se pokaže da je različitost upravo ono najljepše u životu.

Nakon priče slijedi kreativna radionica u već poznatom laboratorijskom tonu, pravi vrtlog šarenila i boja, ali nećemo vam otkriti baš sve detalje, jer volimo vidjeti one vaše vesele face kad dođete po djecu i vidite što su napravili heheh. <3

KADA? U petak, 27.01., u 18h

GDJE? Samobor, Laboratorij zabave, Langova 41

CIJENA? 25 kn

Pozovite prijatelje, susjede, braću, sestre i dođite u što većem broju! Priča i radionica namijenjeni su svim uzrastima!

 

*Prijava obavezna na mail: info@laboratorijzabave.hr