Petak u Samoboru

Petak u Samoboru: pomažemo vilenjacima i pravimo im uši

U Samoboru, šarenom gradu slasnih kremšnita, veselih fašnika i strašnih hajda, ovog petka imamo prava vilenjačka posla.

Naime, jedan se mali Vilenjak našao u gabuli. Nije stigao sve pripremiti za proslavu rođendana svog prijatelja Božidara, i sad je sav izvan sebe. A znate li to kako je kad Vilenjak izgubi glavu? I jeste li se ikad našli u prilici da pomognete jednom Vilenjaku? Navikli smo da oni pomažu nama, pojave se u ključnom trenutku i daju nam mudre i korisne savjete. E, sad je red na nama.

Čeka nas puno posla, jer Vilenjak ne treba samo pripremiti rođendan, već naučiti ono što mi već dobro znamo: kako biti pravi prijatelj, kako kreativno riješiti svaki problem i pritom se dobro zabaviti. I naravno, kako pomoći nekome tko je u nevolji te da i moćni vilenjaci nekad trebaju dobar savjet.

Vilenjački petak u Samoboru odvija se pod čarobnim štapićem naše Aleksandre koja ne samo da je jedna od nas iz Laboratorija zabave, već je zajedno s Berislavom Cimermanom potpisnica ove urnebesno smiješne predstave. Kažemo vam mi koje smo jakoooo kritične! Mi smo plakale od smijeha! Aleksandra je ujedno i članica ABCD Trupe koja nudi sve vrste radova na kazališnim daskama i oko njih. Predstave za djecu i odrasle, mjuzikl, kazališne i lutkarske radionice, kreativno i rekreativno pisanje… Alex  ćemo uvijek rado zaposliti kao rezača, savijača i ljepitelja ušiju, i s guštom joj se obratiti ako nekome ispadne uho… vilenjačko, naravno!

Jer, nakon vesele i interaktivne predstave „Kako su djeca pomogla Vilenjaku“ slijedi maštovita i kreativna radionica u kojoj izrađujemo, oslikavamo i ukrašavamo prave vilenjačke uši. One šiljaste, dugačke i smežurane, bez kojih nijedan vilenjak ne može lutati svijetom, zaposliti se u kakvoj priči, čuti mudar savjet ili naučiti kako organizirati rođendan.

Zato, u ime svih zbunjenih vilenjaka i njihovih domišljatih pomoćnika, naš prostor u Samoboru postaje pravi kreativni šnajderaj i mala tvornica praktičnih čarolija. Crtamo, slikamo, režemo, lijepimo…i odlično se zabavljamo u kreativnom neredu.

A vi? Ako želite u petak navečer popiti cugu s ekipom, u miru obaviti kupovinu za vikend ili jednostavno odmoriti uz dobar film, knjigu ili kremšnitu, ostavite nam svog mališana da mu odrežemo uši.

Gdje?

Laboratorij zabave, Langova 41, Samobor

Kad?

Petak, 10.2.2107, u  18 sati

Ulaz:

35 kn

Sav materijal je osiguran. Ponijeti samo dobru vibru i obavezno se prijaviti na mail: info@laboratorijzabave.hr