Naš veliki 7.!!!!

 U nedjelju smo proslavili naš 7. ročkas!!! I bilo nam je genijalnoooo! Hvala svima koji ste došli, pjevali nam, crtali, grlili se s nama i dali nam stotine pusa!

Hvala i vama koji niste mogli doći, ali ste nam zatrpali inboxe čestitkama, dobrim željama i ljubavlju! I mi vas volimo!

 

Jako smo sretni što se među poklonima našlo i sunce pa smo imali pravi garden party u našem vrtu! Naša čarobna Maja ispekla je brdo najfinijih palačinki koje smo zajedno smazali za čas! A mi ne bismo bili mi da sve skupa nismo začinili dobrom pričom. Zato nam je za ovu svečanu priliku na metli doletjela prava (ali dobra) vještica koja se uhvatila u koštac s jednom bundevom!

Još uvijek smo pod dojmom tuluma, pregledavamo čestitke i predivne crteže koje ste nam napravili i već smišljamo što ćemo sve raditi za idući rođendan.
A do tada, ostanite s nama i budite baš ovakvi kakvi jeste. Mi ćemo se potruditi da nam idućih 365 zajedničkih dana budu baš onakvi kakve volimo i mi i vi: veseli, zabavni, kreativni, pametni, edukativni i urnebesni!

 

Voli vas vaš Lab Zab!