6. ROĆKAS LABORATORIJA ZABAVE: MARATON PRIČA I ZABAVE ZA SVE!

Kažu da kada radiš ono što voliš – ne radiš ni dana u životu. Upravo tako osjećamo se i mi i ne možemo vjerovati da je iza nas već 6 uspješnih godina Laboratorija zabave! Davna 2012. kao da je bila jučer, naše malo „dijete“ već je veliko, a mi se u ovo vrijeme rado prisjećamo svih predivnih iskustava sakupljenih u proteklih 6 godina. Jer otkad smo krenuli u ovu pametno zabavnu avanturu, svaki je dan bio izazov na najljepši mogući način!

Kada bismo krenuli nabrajati sve divne ljude koje smo na svom putu susreli, ne bi bilo kraja… Svako dijete, svaki rođendan, svaki klijent i svaki osmijeh na zadovoljnom licu – sve su to divne uspomene koje nas nastavljaju ispunjavati srećom, ponosom i zadovoljstvom!

Najveće hvala na svijetu svima koji su bili i ostali dio ove naše vesele priče, nastavljamo nešto stariji i mudriji, ali ništa manje entuzijastični. Zato i ove godine planiramo već tradicionalnu rođendansku proslavu Laboratorija zabave – juhuuu! U nedjelju, 11.11., od 10 do 12 h, u Trnjanskoj 3 pušemo svjećice, dodavamo se balonima i klopamo prefinu tortu. A da bi to bio roćkas onako u našem stilu – pripremamo iznenađenja i za vas!

Tema rođendana je Maraton priča – pričamo priče od početka do kraja rođendana! Kratke interaktivne priče u izvedbi naše ekipe garantiraju zabavu za cijelu obitelj. Krećemo s pričama za najmlađe i do 12 sati će biti ponešto za sve dobne skupine. Drago nam je da naše priče obožavaju svi, i veliki i mali, zato je ovo super prilika za mame i tate da nauče koji trik kako što bolje ispričati priču svojim klincima.

Kao i uvijek, s nestrpljenjem očekujemo sve Vaše prijave i pozivamo Vas na najluđi party godine! Pomozite nam da u velikom stilu otpratimo još jednu našu godinu te s još većim srcima zajedno ukoračimo u novu – još bolju, zabavniju, pametniju i kreativniju!

Ulaz je slobodan, svi ste dobrodošli i jedva čekamo skupa proslaviti ovako veliku brojku! Zbog ograničenja prostora, svakako rezervirajte svoje mjesto na info@laboratorijzabave.hr. Ukoliko nas vremenske prilike posluže, zabavu selimo u naš vrt pa ne zaboravite ponijeti i koju topliju vestu.

Vidimo se!