Naš tim: zajedno učimo, skupa se zabavljamo!

U Laboratoriju zabave čvrsto vjerujemo da svaki ozbiljan, odgovoran i kvalitetno obavljen posao proizlazi iz pametne zabave i pozitivne vibre koja pokreće tim: i zato svojim zaposlenicima, suradnicima i volonterima želimo pružiti upravo takvu atmosferu!

Ludi smo za kreativnim idejama, obožavamo maštovite prijedloge, uživamo u interakciji, učenju jedni od drugih, jedni o drugima i svim super iskustvima koje pritom nastaju.

I zato smo jedva dočekali početak sezone da se, svježi, odmorni i punih baterija, okupimo u našem vrtu i napravimo kreativni brifing za sve što vam pripremamo u danima, tjednima i mjesecima koji dolaze. Sretni smo što vam možemo reći da smo svoj tim obogatili novim, kreativnim i entuzijastičnim članovima koji su se svojim maštovitim idejama, stručnim vještinama i odličnom vibrom savršeno uklopili u velike planove i male gušte Laboratorija zabave: a sve to uz nezaobilazno ugodno druženje koje vjerno prati naše edukacijske seminare za sve naše nove i stare suradnike!

Naime, čvrsto vjerujemo da je rad na sebi, njegovanju svojih znanja, usavršavanju svojih vještina i bogaćenju svojih iskustava ključan za još bolji rad, rast i razvoj čitave ekipe: a posljedično tome, i još veće zadovoljstvo svih naših klijenata, partnera i polaznika. Iz tih razloga, kontinuirano osmišljamo, organiziramo i provodimo edukativne seminare, tečajeve i praktične radionice za sve naše zaposlenike i suradnike, a rado dočekamo i svaku priliku da ih pošaljemo na kakvo studijsko putovanje, edukaciju ili usavršavanje u potrazi za novim znanjima, iskustvima i vještinama!

Na taj način, a sve kroz zabavu i druženje, pojedinac i tim zajedno rastu na obostrano zadovoljstvo, i zadovoljstvo svih koji prepoznaju naš rad, entuzijazam i stalnu težnju za još boljim, originalnijim i kreativnijim rješenjima. Nekih smo se već domislili na ovotjednom druženju, upoznavanju i brifingu našeg tima: i praktičnim radionicama na kojima smo novim članovima prezentirali što znači ozbiljan posao i pametna zabava u Laboratoriju zabave. Jer, jedno čini drugo: a jedno bez drugog ne ide!

Hvala svima redom: Maja, Dalia, Ivana, Anja, Marija, Ana B:, Ana M., Karla, Lara, Mirna, Sara, Marija B, Tajna, Gordan (Djedica), Maša, Nika, Marta i naravno hvala svim našim “starim” voditeljima koji su velikim dijelom doprinijeli razvoju Laboratorija zabave!

:*