Ljetni kamp u Laboratoriju zabave

Primamo puno vaših upita za naš Ljetni kamp: i jako smo sretni kad pročitamo svaki! Vaš nam veliki interes na najljepši način govori da smo prošle godine uspjeli u svojoj želji da naši kampovi budu prava baza novih prijateljstava, odličnog druženja i pametne zabave: i baš zato, zbog obostranog zadovoljstva, ove godine želimo biti još bolji!

Iz tih razloga, s veseljem vam objavljujemo novosti koje smo uveli: prva je ta da će se kamp održavati tijekom cijelog ljeta. Zašto? Pa, jer svatko od vas ide na godišnji u različito vrijeme: a mi smo tu da nam se priključite kad vam odgovara! Kampovi će se održavati svaki tjedan, a svaki je tjedan posvećen različitoj temi. Koje su to, spremno vam predstavljamo:

Put oko svijeta: kroz kreativne radionice i zabavno učenje otkrivamo sve tajne, ljepote i kulture iz cijelog svijeta. Smiješne priče, neobične činjenice i narodni običaji sa svih kontinenata skrivaju brojne zabavne plesove, rituale i povijesne (ne)zgode koje obrađujemo u urnebesno zabavnom stilu. Opća kultura na dječji način!

Izviđači: tko bar jednom nije maštao o pustolovinama jednog izviđača? Mi ih otkrivamo iz prve ruke: podižemo šator, pripremamo ruksak za preživljavanje i otkrivamo prirodu i što nam ona sprema. Kako je okrenuti na svoj mlin, a kad je pustiti na miru: koja je tajna dobrog zaklona, a kad je vrijeme za jurnjavu u avanturu!

Užasi znanosti: tjedan u kojem se bavimo mračnim tajnama anatomije, biologije i medicinskih znanosti, a to činimo na urnebesno zabavan način. Počinjemo sa srednjovjekovnim horor povjesticama i tradicionalnim metodama puštanja krvi, soli i pijavica, a stižemo do osobne higijene u svakodnevnom životu: upoznajemo svoj organizam i učimo kako ga čuvati. I pritom se super zabavljati!

Pakosna priroda: upoznajemo prirodu u njenom pravom mraku: čudnovate pojave, ljigavi procesi, proždrljive biljke i neobične životinje s gotovo čarobnim moćima. Tajne fotosinteze, živog pijeska i burnog života u zemljinom podzemlju otkrivamo na pustolovan i edukativan način: uz puno smijeha i otkačenih pokusa. I uživamo u svakoj sluzi!

 STE(A)M posla: kao što mnogi znaju, popularni je ste(a)m dječje praktično upoznavanje s osnovama znanosti, tehnologije, inženjeringa, umjetnosti i matematike na točan i autentičan, no njima blizak i razumljiv način. Koji je pritom jako zabavan! Magnetna polja, strujni krug, lom svjetlosti, agregatna stanja, živahni roboti, LED igračke i ukrasi: to su naša posla! I jedva čekamo zasukati rukave!

Celebrity na pametan način: tema tjedna su velike povijesne face koje su svojim idejama, otkrićima i radom razvijale društvo i činile svijet boljim mjestom. Na praktičan i zabavan način, kroz smiješne i neobične autentične i biografske detalje, upoznajemo kultne umjetnike, slavne istraživače, velike znanstvenike i značajne humanitarce. Frida Kahlo, Marie Curie, Vasco Da Gama, Columbo ili Florence Nightingale samo su neki od njih: ostali vas čekaju na kampu!

Idemo na more: odlazak na more vrlo je zabavna, ali i jako ozbiljna stvar za svakog klinca. Mi smo tu da ga naoružamo kreativnim i korisnim savjetima, a sve kroz sjajno druženje i maštovitu zabavu. Učimo kako se čuvati od sunčanice, što učiniti ako nas ulovi grč, kako se pokreće bura i što je razlikuje od juga: znate već, mornarske priče! Uz sve to, pravimo praktične i zabavne igračke za plažu koje nam mogu i skratiti putovanje do mora: i učiniti ga zabavnim kao i samo kupanje!

Pa, što kažete? Mi kažemo: jedva vas čekamo! A bez obzira na koji se kamp odlučite ( ili više njih), svaki od njih, osim glavnih tematskih aktivnosti, sadrži i brojne ljetne radosti: vodene igre, mokre pokuse, bose noge i igru na otvorenom. Od svega odmaramo uz osvježavajuće napitke i sjajnu klopu: koju sami pravimo kroz mini kulinarski tečaj na dječji način. A taj je uvijek praktičan!

O točnim terminima uskoro ćemo vas obavijestiti: a vi već sada možete predbilježiti svoje mjesto na info@laboratorijzabave.hr. Veselimo se novim upitima!