Ljetni kamp: škola je super, ali praznici su još bolji!

Dragi naši,

s velikim vas veseljem podsjećamo da 18.6. kreću naši ljetni kampovi!

Mnogi od vas pamte sjajno druženje i pametnu zabavu kojom smo na laboratorijskim ljetnim kampovima ukrasili prošlo ljeto, a upravo zbog genijalnih uspomena i vašeg velikog interesa da steknemo nove, podsjećamo vas i da će se ljetni kampovi održavati kako im ime govori: sve do kraja ljeta!

S prvim tjednom startamo u ponedjeljak, 18.6., u našoj bazi na adresi Trnjanska cesta 3. A što smo vam pripremili? Radosno vam otkrivamo!

Kao temu prvog tjedna, odabrali smo onu dobru staru: „Škola je super, ali praznici su još bolji“. Što to znači u praksi: da nam je prva želja dobro odmoriti i aktivno zabaviti klince, nakon duge školske godine koja je za njima. Kako to činimo? Uz urnebesno zabavne storytelling predstave, otkačene vodene aktivnosti, igru na otvorenom, kreativne radionice, dječje filmske maratone, super zanimljivi književni klub, slasnu klopu i, naravno, ljetno chillanje u našem zelenom vrtu. Uz suncobrane, jastuke i ptičje cimere!

Sve klince svakog dana vraćamo kući vesele, site i punih ruku: jer, ovotjedne su kreativne radionice posvećene maštovitim hand made ukrasima, igračkama i ostalim dizajnerskim rabotama. Sigurni smo da će se otkačene pop art jabuke, unikatne zidne dekoracije, umjetničke slike na paintball način, tajanstveni lovci na sunce i ostali kreativni aduti sjajno uklopiti u vaš dom ili vrt: a gostima ćete rado reći da osobno znate zaslužnog umjetnika!

Uz zdravu, ukusnu i finu ljetnu klopu, čiji ručak sami pripremamo, za kraj tjedna planiramo osvježavajuću zabavu priređenu u čast najdraže ljetne poslastice: njegovog visočanstva sladoleda! Na ice cream partyju na otvorenom učimo napraviti vlastiti sladoled, a sve to uz zabavne igre i kreativne izazove na njegovu temu.

Kamp počinje u 8.30 ujutro, a traje sve do 17 sati: želite li guštati s nama i otvoriti zagrebačko ljeto u Laboratoriju zabave, prijavite nam se na info@laboratorijzabave.hr.

Vidimo se u Trnjanskoj!