LabZab ekologija za djecu: pametna zabava raste na Grunteku!

Nema kruha bez motike, a bome niti povrća – to svi dobro znamo još od malih nogu! Naša generacija rado se sjeća odrastanja na otvorenom, valjanja u travi i svih pustolovina ispod vedrog neba. No, zašto bismo samo mi pamtili taj luksuz? Želimo ga dati i nekim novim klincima! Istraživanje prirode i ekologija za djecu odličan su način da klinci shvate kako djeluju zakoni okoliša i zašto ga trebamo odmalena čuvati. U želji da to činimo u još boljoj praksi, s guštom smo krenuli u suradnju s Gruntekom – još jednom ekipom koja živi prirodu i želi je podijeliti s novim generacijama! 

Tko su naši Gruntovčani i što to za vas nude?

Tko još ne zna za Gruntek? Ako ima takvih, s ponosom ga predstavljamo kao naše nove partnere i prijatelje! Gruntek – vrtove budućnosti čini stručna, vrijedna i kreativna ekipa tehnologa, poljoprivrednika te mnogih drugih specijalista i entuzijasta iz raznih područja koji su se okupili u genijalnom projektu – priuštiti vrt ljudima bez vrta! Kako to funkcionira? Kako riječi kažu! Gruntek omogućuje da imate svoj vrt iz kojega vam stiže dnevno svježe povrće uzgojeno na 100% ekološki način. Vrtovi se nalaze nedaleko Čazme, u malom simpa selu po imenu Prokljuvani. Ondje možete doći u berbu svoga povrća (i „slučajno“ zapeti uz piknik ili roštilj ☺) koje za vas uzgoje pravi eko stručnjaci. Ako vam je berba ipak „hm, nope“ ili nemate vremena dolaziti na Gruntek, nemojte zamišljati da tu je priči kraj – jer vaše svježe povrće dostavljaju vam na prag! Nema boljeg, mislite? Što kažete na ovo – uz sve što spremno nudi, Gruntek ima papir (i pečat). Gruntek je dobitnik prestižnih nagrada i certifikata iz područja eko uzgoja (nacionalna nagrada za okoliš Green Prix 2022., certifikat austrijske agencije Bio Garantie). Organizator je brojnih edukativnih radionica i naša nova omiljena vikend destinacija. Ako želite da postane i vaša, samo im recite da smo vas mi poslali – jer kroz LabZab kod ostvarujete 10% popusta za najam eko vrta i najfinije povrće za čitavu obitelj! Na Gruntekovoj web stranici unesite naš kod LABZAB10  i to je sve što trebate za popust! Uopće se ne šalimo, zaista je tako – ako nam ne vjerujete, upitajte Gruntek!

Ekologija za djecu na zabavan način

Naša suradnja s Gruntekom počinje na zemlji. Ili bolje rečeno, duboko pod tlom! Unajmili smo naš LabZab eko vrt u kojem neće rasti samo fino povrće, već i eko zabava na pametan način. S Gruntekom ćemo partnerski surađivati na raznovrsnim zajedničkim eko projektima i programima na temu ekologija za djecu, što uključuje eko aktivnosti i druženje na otvorenom. Rezultat je zabavna ekologija za djecu koju od sad provodimo u društvu pravih majstora – a s dobrom praksom krećemo već od ovog srpnja! Dječji izlet na Gruntek bit će dio našeg Eko kampa s kojim krećemo 11.7. Posjetit ćemo Gruntek, pametno se zabaviti i naravno, odlično naklopati! Za obrok će se pobrinuti naš Hrvoje Krajnović, profi chef i veliki frend klinaca. Mnogi ga znate kao voditelja popularnog dječjeg kulinarskog priloga Šareni lonac kojega je vodio u sklopu popularne dječje emisije Juhuhu. S klincima je radio knedle, raviole, rođendanske sendviče i još puno finoga: a što će s nama pripremiti na Grunteku, reći će vam klinac kad se vrati doma! 

Onda, što kažete? Mi kažemo: vidimo se!

Zauzmite mjesto svom malom ekologu jer mjesta nam se pune kao kištre povrća! Na Grunteku nas čeka igranje i klopa, obilazak vrta i ekologija za djecu – kako to već dolikuje dobroj pustolovini u društvu zelenila i na svježem zraku! Eko kamp tek je jedan od naših ljetnih kampova za koje se prijave vrlo brzo pune. Pridružite svog klinca i nek’ igre krenu – Gruntek i mi nestrpljivo vas čekamo. Vidimo se!