LabZab box – zabavna kutija na pametan način

Prošlog smo tjedna svim našim članovima na kućne adrese poslali LabZab box – malu kutiju prepunu kreativne i pametne zabave. Unutra smo pospremili personaliziranu poruku za svakog primatelja/primateljicu te upute i pribor za čitav niz DIY aktivnosti namijenjenih našim malim prijateljima. Naravno, nismo zaboravili ni sve zasladiti omiljenim bonkasima i lizama!
Reakcije koje smo dobili premašile su i naša najoptimističnija očekivanja – LabZab box oduševio je klince, a bome i njihove roditelje! Tako su u naše inboxe u ogromnim količinama pristizali mailovi, osmijesi, Facebook poruke, ali i vesele snimke unboxinga! Zaključili smo, dakle, da vam se naš box jako sviđa, a mnogi su poželjeli JOŠ!
Za one koji još ne znaju što je LabZab box!
LabZab box je naš novi projekt koji je proizašao iz karantena mozganja – što ćemo, kako ćemo?! To je zapravo zabavna kutija na pametan način koja sadrži sve što smo mogle pretpostaviti da bi klincima bilo super!
Kutija sadrži:
🔸️ Personalizirano pismo
🔸️ 4 DIY genijalne aktivnosti ✂️
🔸️ Materijal za aktivnosti 🧵
🔸️ Igre za vježbanje 🧠 (križaljke, labirint)
🔸️ I naravno, ono što znamo da naši klinci najviše vole, LabZab 🍭🍭
Ukoliko ste Vi jedan ili jedna od onih koji se nisu našli na ruti našeg poštara, ali ste za naš LabZab box čuli od prijatelja ili ste za njegovo postojanje saznali u bespućima interneta, možda biste ga i sami poželjeli imati?
Znate već da vas mi uvijek pitamo za mišljenje i da su nam vaše želje važne pa smo  zato pripremili malu i kratku anketu koja vam neće uzeti više od 5 minuta vremena. Ispunite je i puno ćete nam pomoći u želji da naše buduće boxove razvijamo u suradnji s vama, na obostrano zadovoljstvo!
Ispuniti anketu (i pomoći nam) možete na ovome linku:
Vaš Laboratorij zabave