LabZab box – ljetna kutija pametne zabave za sve male mudrice, umjetnike i sanjare

Ova čudna i otkačena godina svima nam je ponegdje pomrsila račune, no dugo, toplo ljeto idealno je doba da joj doskočimo njenim oružjem: a to su nova, luda iznenađenja koja smo vam pripremili!

Bez brige, ugodna su. Dobroćudna. Kreativna. I najviše od svega, pametno zabavna!

Dugo smo ih smišljali u svom ljetnom vrtu, a još se duže igrali i zabavljali s njima. Morali smo ih, naravno, isprobati na vlastitoj koži prije nego ih pošaljemo u vješte dječje ruke. Iznenađenje je sad posve spremno i s veseljem vam ga predstavljamo: to je nova, ljetna kutija pametne zabave, kreativna poslastica za kuću, vrt i plažu!

Sadrži pravo bogatstvo kvalitetnih i sigurnih materijala stvorenih za sve male mudrice, umjetnike i sanjare koji uživaju u mozganju, maštanju i kreativnoj igri. S njima klinci mogu stvarati i graditi, osvajati znanost, čupati pa saditi. Potpuno su sigurni i lako prilagodljivi, a s njima možete kamo god ste krenuli. Ostajete li kod kuće ili negdje putujete, jamče sjajnu zabavu za svako doba dana. Djeca se mogu igrati samostalno, u društvu svojih prijatelja ili skupa s vama: što god izaberete, dobit ćete zabavu! I nove, zgodne ukrase. Kazalište sjena. Super kaledioskop. I još mnogo, mnogo slatkih iznenađenja za praktično korištenje i kreativne igre. A sve ih mogu napraviti svojim golim rukama!

Uz LabZab box dijete gradi svijet. Zabavan i šaren, kakav stvarno jest, i koji će pobjediti svaki novi izazov. Ohrabrimo ih u tome i budimo im primjer! Dajmo da istražuju, smiju se i stvaraju! Dokažimo im da je ljeti stvarno sve moguće i da je ova godina zbilja nepredvidiva: poigrajmo se s njom kao ona s nama i skupa joj doskočimo na kreativan način!

ŠTO SADRŽI LabZab BOX?

LabZab box sadrži:

 • 4 „uradi sam“ aktivnosti (s korak po korak uputstvima)
 • Sav materijal za aktivnosti
 • Fun facts knjižicu sa zanimljivostima o temi koja se obrađuje/edukativna knjižica
 • Igre za mozganje (križaljke, labirint, pronađi razliku…)
 • Jednostavan recept za prste polizati
 • I šećer na kraju, LabZab iznenađenje

KOME JE NAMIJENJEN LabZab BOX?

LabZab box je namijenjen djeci i odraslima koji se osjećaju kao djeca, a imaju više od 4 godine. Aktivnosti su dovoljno jednostavne i ekstra zabavne tako da ih dijete od 4 godine može izvoditi samostalno. Upravo je to prednost LabZab boxa, roditelji mogu izabrati hoće li raditi s djetetom ili bez grižnje savjesti pustiti dijete da se samo igra i zabavlja, bez mobitela i ekrana, uz pomoć aktivnosti koje će im držati pažnju. A zabava će naravno biti još veća ako se izradi projekata pridruže roditelji. Neki se možda čak i iznenade kad će morati upregnuti vlastite moždane vijuge i poskrivečki na Wikipediji guglati zanimljivosti za koje možda nikad do sada nisu čuli. Pssst, nećemo nikome reći! ;)

ZAŠTO LabZab BOX?

 • Glavna prednost LabZab boxa je ta da je sasvim prilagođen djeci tako da sami možete izabrati hoće li dijete aktivnosti raditi samo ili u društvu roditelja. LabZab box je istovremeno odličan alat za vježbanje samostalnosti djeteta, no i odlična prilika da se povežete s djetetom na zabavan način.
 • Aktivnosti su jednostavne, a za njihovu izradu vam neće trebati šišmiševa krila i gušterov rep, već materijali koje ionako već imate doma, a ako ih nemate, ne brinite, mi spašavamo stvar i svi potrebni materijali su sigurno već u boxu!
 • LabZab box potiče djecu na samostalan rad, zadržava im pažnju i vježba koncentraciju, potiče finu motoriku i škaklja moždane vijuge. Djeca će uz pomoć  edukativne knjižice također saznati i mnogo zanimljivosti te naučiti neke općepoznate i one manje poznate stvari.
 • Aktivnosti iz LabZab boxa provjereno obožava svaki klinac, projekti su zabavni i edukativni, djeca će naučiti nešto novo i uživati u tome.
 • I zadnje, ali ne manje važno, zato što želimo da djeca stvaraju, izrađuju i vesele se. Sa sigurnošću možemo reći da smo tijekom našeg dugogodišnjeg rada i iskustva s djecom naučili što klinci obožavaju i što im je potrebno. Uz pomoć LabZab boxa garantiramo pametnu zabavu u svakom domu!

Ljetni LabZab box možete naručiti na info@laboratorij.zabave.hr. Nestrpljivo vas čeka željan novih prstića!