Laboratorij zabave širi krila u Lab

Dragi naši prijatelji i fanovi,

dugo smo skrivali jednu slatku tajnu i jedva vam je dočekali otkriti kao još jednu sjajnu vijest iz Laboratorija zabave.

Što smo ovaj put smislili, pitate se?

A mi veselo odgovaramo: još puno korisnog učenja, zanimljivih programa i pametne zabave. No, u ovom programu to nudimo odraslima!

Naime, dok vaše klince i dalje pametno zabavljamo u dobrim rukama naših voditelja, a vas i vaše društvo na kreativnim kaučima i zgodnim radionicama, Ana i Dijana odlučile su laboratorijska krila proširiti u Lab – stručne i suvremene seminare, radionice i usluge za poslovne tvrtke i sve koji žele proširiti ili usavršiti svoja znanja u vodećim granama modernog poslovanja.

Labova jezgra je business stortytelling – kreativna i konstruktivna tehnika uspješnog poslovnog pripovijedanja, a sve u cilju sadržajnog i kvalitetnog marketinga, komunikacije s publikom i odnosa s javnošću. Provodimo dinamične i slojevite seminare u opuštenoj radnoj atmosferi, mnogi je već poznajete, i znate kako to ide s nama.

Uz business storytelling, Lab organizira i poslovne evente i domjenke, maštovite team buildinge u vašem gradu, casual druženja nakon radnog vremena i ostale radionice stručnog usavršavanja, proširivanja znanja i profiliranja vještina.

Lab je nastao kao praktični i kreativni rezultat našeg dugogodišnjeg rada, iskustva i edukacije u području suvremene komunikologije, obrazovanja odraslih i cjeloživotnog učenja. S ponosom vas pozivamo da nam se pridružite u novim izazovima!

Ovim putem vas pozivamo da nas podržite tako da lajkate i sherate našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/lab4business/ .

Hvala! Vaš Laboratorij zabave i Lab! :)