KREATIVNI KAUČ ZA ODRASLE

Što sa sobom nakon posla?

Dolazite kući, palite televiziju i uvijek se iznova čudite dosadnom i nemaštovitom programu, vječno istim filmovima i beskrajnim reprizama starih serija? Odlazite na kavu ili piće s prijateljima? Volite vi njih, lijepo vam je u „vašem“ kafiću, atmosfera je ugodna i paše vam pretresti dnevne teme. No ipak, osjećate da su vam pomalo dosadili uvijek isti razgovori o poslu, političkim zbivanjima (brrrr ) i zajedničkoj ekipi?

Što kažete na nešto drukčije? Nešto kreativno, zabavno i edukativno, što će u vama probuditi onog malog, razigranog umjetnika koji spava pod teškim pokrivačem vaših dnevnih obaveza? Da, da, znamo mi te pospance. Upravo za te prilike otvorile smo Laboratorij zabave 2 samo za odrasle, koji se nalazi na istoj adresi, vrata do. :)

Oduvijek ste voljeli slikati, ali zadnjih godina nikako da stignete otvoriti novu mapu? Još vam je žao što nikad niste naučili neku vještinu jer joj se niste imali vremena posvetiti? Ili, jednostavno, slobodno vrijeme želite provesti na mjestu koje potiče maštu, naučiti nešto novo ili upoznati cool ekipu koja dijeli vaš entuzijazam? Da vidimo što vam možemo ponuditi.

Našu smo učionicu zamislili kao kreativnu dnevnu sobu. Imamo genijalne asimetrične kauče, duboke naslonjače i zgodne jastuke. Slobodno se sklupčajte ili izvalite. Počastit ćemo vas finim keskićima, kolačima ili grickalicama, okrijepiti vas aromatičnim čajem ili osvježiti ukusnim sokom. A onda vam bacati maštu na volju, izazove pred papuče i bube u uši.

Osmislili smo kreativne radionice, zabavne seminare i zanimljive edukativne tečajeve za odrasle. Želja nam je opet se spojiti sa svojim starim ljubavima, kao što su maketarstvo, kreativno pisanje, kazalište, stripovi…i još mnogo toga što smo napustili ili propustili jer smo se posvetili nekim strašno važnim, ozbiljnim i odraslim stvarima. Ali, znate što?  Ne želimo biti dosadni odrasli koji slobodno vrijeme provode uz reprize.

A vi? Prepoznali ste se? Sjetili ste se svojih starih mapa, stripova ili bilježnica koje spavaju na skrivenim mjestima, skupa s malim umjetnikom u vama? Opet vas je uhvatila davna želja za nekom vještinom u kojoj se niste imali vremena ili prilike okušati? Dosta vam je rutine? Mrzite li daljinski?

Ako da: čekamo vas. Probudite dijete u sebi i zabavite se na pametan način. Mi vam nudimo ideje, izazove i inspiraciju. I, da…jesmo li spomenuli klopu i cugu? ;)

Prva u nizu aktivnosti je:

FILMSKE TRIBINE ZA ODRASLE: PAZI, PRIČA SE!

Pratite nas, podijelite ovu ideju, stvorite s nama jednu super priču! Svi ste dobrodošli!