Naših sretnih osam – sve vas pozivamo na virtualni rođendan!

Dragi naši,

kao što neki od vas znaju, u ovo jesenje doba godine Laboratorij zabave slavi svoj rođendan. Jupppiiiiii! Ovaj je put to velikih i sretnih osam – da smo pravi klinac, već bismo znali zbrajati i oduzimati. I posve bismo sigurno slavili svoj rođendan!

Mnogi od vas posljednjih su sedam godina prisustvovali našim rođendanskim druženjima uz pinjate, palačinke, maratonske priče i nezaobilaznu tortu pod našim vrtnim krošnjama. Uvijek biste došli u velikome broju da se skupa smijemo, družimo i zabavljamo (i zajedno poklopamo sve do zadnjih mrvica). A onda? Onda je došla i ova, 2020. godina.

Čudna je i ćudljiva. Mušičava, hirovita. I svakako drugačija od bilo koje prije. No, u jednome se sigurno jako grdo vara – a to je ako misli spriječiti naš rođendan!

I ove vas godine pozivamo na slavlje, no sad u nešto drukčijem obliku. Virtualnom!

U koraku s aktualnim vremenom, odlučili smo organizirati online party kojeg ćete u subotu, 14. listopada u 18.15 sati moći pratiti na našem You Tube kanalu. Do njega ćete moći doći posebnom poveznicom koju ćemo vam poslati.

Pričamo priču “Vuk koji je zalutao u zemlji bajki”.

Zašto virtualni rođendan? Pa, jer nas je ova godina, između ostalog, naučila da pametna zabava ne poznaje lockdown i uvijek nađe kanal da ispliva na sunce (ili kišu).

Iz tog razloga, a u želji da se glede, unatoč i u inat svemu ružnom i dalje skupa družimo, smijemo i zabavljamo! Naš rođendan tek je početak – pripremamo vam još puno malih i velikih virtualnih iznenađenja. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o svim novitetima na kojima punom parom radimo i zabavljamo se. A tko zna, za svoj vam rođendan na virtualnom partyju mooooožda i odamo koju slatku tajnu o budućim aktivnostima – zato nam se pridružite i proslavite s nama!

Kao i uvijek, pozvani ste svi. I kao svakog puta, mi smo tu za vas, spremni da vas kreativno i pametno zabavimo.

Vidimo se!