Kreativne srijede osvajaju tjedan: novi termini, nova zabava!

Dragi naši,

što da vam kažemo osim da nas iz srijede u srijedu oduševljavate svojom kreativom, entuzijazmom i super vibrom koja se širi našom Trnjanskom!

Termini naših Kreativnih srijeda su popunjeni: sjajnim idejama, odličnim druženjem, pametnom zabavom i novim prijateljstvima kojima je prekrasno svjedočiti, a još bolje u njima sudjelovati!

Kreativne srijede zaista su se pokazale kao pun pogodak u jesen, zimu i, naravno, kreativne želje i maštovite vibre svake umjetničke duše: a ima nas sa svih strana! Doktorice, bankarice, učiteljice, geodetkinje, grafičke dizajnerice: sve dijelimo zgodne ideje, hint savjete, udobne trosjede, vješte škarice, fine kekse i velike čajnike! I kako se provodimo?

  • Kao na wellnessu! – rekla je jedna od naših polaznica, a mi se slažemo!

Uz naše dame s Kreativnih srijeda i mi smo razveselile svoju inspiraciju novim idejama, umjetničkim mudrolijama i nekim posve novim kreativnim ekspedicijama, upoznale super stvari koje radi sjajna ekipa iz Artikoke i Pupabela i ukrasile svoj prostor, dom i pogled genijalnim dekoracijama, šarmantnim ukrasima i jedinstvenim detaljima. I to nam nije dosta!

Zbog svega toga i u to ime, s veseljem vam javljamo da otvaramo nove termine Kreativnih srijeda: odnosno, otvaramo ih i ponedjeljkom i petkom! Svi koji žele biti hand made dizajneri, kako svog doma tako i svog maštovitog slobodnog vremena i veselog društvenog života, mogu nam se pridružiti na kauču, šalici druženja i smijehu koji ih prati! Javite nam se, vaše vas mjesto već čeka: za stolom, na trosjedu i u sjajnom društvu!

Vaši klinci su dobrodošli, i još nas bolje nalaze: jer, dok se mi bavimo umjetničkim spačkama i slatkim, malim razgovorima, oni u drugoj prostoriji, uz budno oko i zabavnu animaciju naših voditelja, rade svoju kreativu i sklapaju svoja prijateljstva. A kad ih čujemo: to bude samo glasan smijeh! I pokoje „neću kući“ na kraju radionice, no i tu se slažemo s njima!

A vi? Ako se slažete s kreativom, lajkate rukotvorine i uživate u odličnom druženju, postanite dio Kreativnog tjedna! Klinca za ruku i pravac Trnjanska: jedva vas čekamo upoznati, ugostiti i pametno zabaviti!

A da nam dekoracije koje napravimo budu ne samo predivne, već i kvalitetne, pobrinuo se naš partner CHEMACO – Hobby Art!