FILMSKA VEČER U SAMOBORU

Kao što smo i obećale, naše genijalne filmske večeri stižu i u Samobor!

U Laboratoriju zabave vrijedi zlatno pravilo tijekom gledanja filma, a to je obavezno uživanje i izležavanje uz prefine kokice.
Krećemo s ciklusom filmova Dr. Seussa, već dobro provjerenom formulom za zabavu, smijeh i edukaciju!


Prvi na redu nam je  jedan ozbiljno-neozbiljan zaštitnik šume, gospodin Brko, ovaj, Lorax.
81ClBJzQ8ZL._SL1500_Simpatični Brko ispričat će nam na koji način on uspijeva očuvati i zaštititi svoje neobično lijepo drveće još neobičnijeg imena “Trufulke”.

Također će nas pokušati naučiti koliko je važno brinuti se o svome svijetu, svojoj okolini, o živom biću pored sebe.

Ali, ne brinite! Nećemo samo učiti :)

Malo ćemo se zabaviti i s Tedovim romantičnim pokušajima osvajanja srca njemu drage djevojke. Ted je dječak koji će (baš kao i Lorax) učiniti sve kako bi pokazao osjećaje svojoj dragoj, no prije toga kreće u pravu avanturu…

Naravno da uz film imamo najfinije laboratorijske kokice naše Maje, a da bi večer bila kompletna, nešto ćemo i raditi :)


Zasadit ćemo svoju vlastitu biljku! Aha, dobro ste čuli!
Zaprljat ćete malo svoje ručice! Što je dijete bez crnog ispod noktiju?

PRIJAVA OBAVEZNA; KAKO BI MOGLI OSIGURATI DOVOLJNU KOLIČINU MATERIJALA I KOKICA! Prijaviti svoje dijete možete putem maila: laboratorijzabave@gmail.com s naznakom LORAX

Projekcija će se održati u četvrtak, 15.09. s početkom u 18h u ulici Milana Langa 41, Samobor! Sveukupno trajanje uživancije  gledanja filma, kokica, kreativne radionice i ugodnog druženja trajat će do 20.30h. Cijena ultra pametne zabave iznosi 25 kn (za članove 20 kn).

 ”Osim ako nekom poput tebe ne bude jako stalo, ništa se neće promijeniti…
Jednostavno neće.”          – Lorax