fairydear1

Fašničko druženje u Arena centru

Veljača je mjesec fašnika, kremšnita, fritula i kreativnih rabota. Pravo doba druženja, igre i zabave! Mi je, kao i uvijek, provodimo radno, sa škaricama u rukama i slatkišima u zubima.

Ovog vikenda organiziramo pravo fašničko druženje u Arena centru. U subotu od 17 do 20 sati izrađujemo otkačene maske, vilinske uši, vještičje noseve, lude perike, smiješne naočale i ostale fašničke rekvizite, pričamo priče i slavimo zajedništvo, prijateljstvo i druženje. U nedjelju od 11 do 13 sati postajemo pravi kostimografi: pravimo lude haljine, bogate pelerine, super kimona, moćne plašteve i ostale kostime za veselo druženje pod maskama.

pinterest_diy_cardboardmasks (1)

Dakle, čeka nas puno rezuckanja, lijepljenja, oslikavanja, ukrašavanja i ostalih kreativnih poslova koje uvijek prati odlična zabava. I ponešto kreativnog nereda .

Odmaramo od posla uz dvije zanimljive, vesele i interaktivne priče: „Vještica i bundeva“ i „Kotrljaj me, kortljaj me“. U prvoj pomažemo simpatičnoj, nespretnoj i paničnoj vještici kojoj muke zadaje jedna prilično svojeglava bundeva, dok u drugoj pratimo snalažljivu bakicu koja se zatekla sama u gustoj šumi. Hoće li vještica iščupati bundevu i hoće li se bakica vratiti kući?

To još ne znamo ni mi, no znamo da ćemo se odlično zabaviti, svašta naučiti i vratiti se doma s genijalnim maskama. Pridružite nam se na majstorskom tronošcu i uzmite svoje škarice.