Bile smo u Primarku! Evo što nas je oduševilo, a što razočaralo

Ovaj produženi vikend iskoristile smo da skoknemo do novootvorenog Primarka u susjednoj nam Ljubljani. To je bila uistinu dobra ideja jer su svi već pobjegli na more i nije bilo puno ljudi. Znale smo da se u Primarku može naći jeftina, ali kvalitetna roba pa smo odlučile same otići do tamo i uvjeriti se je li to istina i što se sve tamo nudi.

Čim smo došle, našle smo se u carstvu šarenila, tekstura, oblika, odjeće, svega i svačega. S obzirom da smo ljubiteljice sitnica i modnih dodataka, odmah smo se bacile na razgledavanje traka za kosu, ukosnica, gumica, i ostalih stvarčica. Definitivno preporučamo odjel s modnim dodacima za sve ljubitelje razno raznih dodataka, a pogotovo onih za kosu, jer uistinu možete naći svašta, i za sebe i za djecu.

Međutim, trudnice i mame bi mogle ostati praznih ruku jer u Primarku nema posebnog odjela za trudnice i mame, što nas je uistinu iznenadilo i pomalo razočaralo. Doduše, kad smo otišle na drugi kat, brzo smo zaboravile na neugodno iznenađenje jer su nam pažnju preuzele stvarčice za uređenje doma, dobre ideje za poklone i veliki odjel za klince. Na drugom katu smo našle super stvari koje smo kupile za Laboratorij zabave i jedva čekamo da ih sve iskoristimo!

Sve u svemu, zadovoljne smo omjerom cijene i kvalitete robe. U Primark se najviše isplati otići zbog sitnica i raznih stvarčica koje su otprilike jednako jeftine, ali kvalitetnije, nego u nekim dućanima s jeftinom robom koji su se nedavno otvorili u Zagrebu. Iako smo mislile da će sama trgovina biti veća i da će izbor biti veći, zadovoljne smo svojim ulovom.

Nama se put u Primark definitivno isplatio jer imamo godišnju vinjetu zbog čestih putovanja tako da ju za ovo putovanje nismo trebale kupovati. Cestarinu do Ljubljane smo platile 7 kuna, a benzin 200 kuna, što nam je bilo dovoljno za put do tamo i natrag. Prema Primarku smo krenule oko 8 sati i tamo smo već bile oko 9.30. To se pokazalo kao idealno vrijeme jer se Primark otvara u 9 sati tako da nismo upale u gužvu, već smo u miru pregledale što nas je zanimalo. Nakon shoppinga smo ručale pa smo krenule prema Zagrebu i doma smo bile već oko 14 sati.

Dobro nam je došao ovaj izlet da malo protegnemo noge i ulovimo par dobrih stvarčica kojih nema u Zagrebu. Primark ćemo definitivno zabilježiti kao destinaciju za kupnju raznih modnih dodataka, ukrasa za dom i fora sitnica.