1. Međunarodni storytelling festival: što nas sve čeka?

Click here for ENGLISH version!

Kao što mnogi već znate: Laboratorij zabave ponosni je organizator 1. međunarodnog storytelling festivala u Hrvatskoj, kojeg će vaš i naš Zagreb spremno ugostiti 26. i 27. svibnja ove godine.

Čeka nas puno sjajnih priča, u fantastičnoj izvedbi vodećih storytelling majstora iz brojnih europskih zemalja: a mi ih sve jedva čekamo uživo čuti i vidjeti na djelu!

Karte za izvođače su kupljene, smještaj rezerviran! Mnoge suradnje odlično urodile, na nekima još uvijek radimo: i ne sumnjamo u dobar ishod, jer sve nas veže pametna zabava.

S veseljem pripremamo Zagreb za jutarnji i večernji program na atraktivnim gradskim lokacijama. Koje su to, otkrivat ćemo vam slatko i pomalo: kao i brojne druge detalje, cake i adute vezane uz nadolazeći festival.

Uživat će i djeca i odrasli: maleni u edukativnim pričama i čarobnim legendama sa svih podneblja, a odrasli u sjajnim performance nastupima i atmosferi koja obara!

U prvom storytelling festivalu u našem gradu možete uživati kao publika, ali i kao partneri, sponzori i prijatelji. Na koji način? Ima ih mnogo! Sve zainteresirane pozivamo da nam se bez obaveze jave na naše kontakte, a tad ćemo rado popričati o svim opcijama, mogućnostima i idejama!

Spremno se odazivamo na mail: info@laboratorijzabave.hr

I naravno, jedva čekamo storytelling proljeće u Zagrebu!