ZIMSKI KAMP LABORATORIJA ZABAVE: DJEČJI KRIMIĆI I SNJEŽNI MISTERIJI!

Najljepše doba godine je pred vratima, blagdanski duh osjeća se na svakom koraku i svi jedva čekaju zimske praznike! Pa tako i mi u Laboratoriju zabave jer smo i ove godine pripremili nešto neobično, originalno i zanimljivo. Pitate se što? Naš genijalni Zimski kamp! U potrazi za savršenim odgovorom na vječno pitanje ‘A kamo s klincima preko praznika?’ i ove zime imamo pun pogodak!

Termini Zimskog kampa Laboratorija zabave su:

Od ponedjeljka, 07.01., do petka 11.01.: tjedan dječjih krimića!

Čitamo prave dječje krimiće i to svaki dan – drugi naslov! Galileo Galilei i prokletstvo astronoma / Leonardo da Vinci i kradljivac slika / Mozart i atentat u operi /  Kleopatra i zagonetna mumija / Cezar i izdaja na Kapitolu. Ove velikani svjetske povijesti trebaju našu pomoć u rješavanju svakojakih čudnih izazova, neobičnih iznenađenja i misterioznih krađa. Srećom, tu uskačemo mi s našim oštrim detektivskim nosom, žustrim i proaktivnim stavom i čvrstom odlučnošću da istinu privedemo na svjetlo dana! Učimo, otkrivamo neke strane povijesti koje još nismo upoznali, izrađujemo svašta toga kreativnog i odlazimo kući teška srca – jer se predobro zabavljamo! I tko kaže da su knjige teške i dosadne? Mi svakog malog detektiva pretvaramo u strastvenog čitača i velikog knjiškog moljca – jer, kao što ćemo otkriti na našem kampu – knjige su fora!

Uz sve ovo, čeka nas još puuuno originalnog sadržaja, kreativnih igara, neodoljivih izazova i pravih poslastica za naše male i vrijedne moždane vijuge.

Družimo se svaki dan od 8.30 do 17 sati u Trnjanskoj 3.  (oni koji radi posla trebaju doći ranije, dežurstvo je od 8h).

Kada nas vrijeme posluži, bježimo u vrt na svježi zrak i vraćamo se na finu klopu bistrije glave. U cijenu su uključeni obroci – doručak/ručak/užina/desert (koji izrađujemo sami!).

Zimski kamp je za djecu 5+. Sve prijave što prije pošaljite na info@laboratorijzabave.hr. Čekamo vas da zajedno provedemo najluđe i najzabavnije zimske praznike ikad!

Cijena cjelodnevnog kampa, 5 dana (8.30-17h) iznosi 1250 kn (za drugo i treće dijete popust od 10 %), a za članove 1050 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni  – jutarnji od 8.30- 12.30 ili popodnevni od 13-17h iznosi 900, za članove 750 kn. 

*ZA ODRŽAVANJE KAMPA POTREBNO JE MINIMALNO 5 PRIJAVA. U SLUČAJU MANJEG BROJA, LABORATORIJ ZABAVE ZADRŽAVA PRAVO OTKAZIVANJA KAMPA.

*Članovi obavezno moraju poslati broj članske iskaznice koja vrijedi za 2018. godinu kako bismo na temelju toga mogli složiti pakete.

Djeca će tijekom boravka kod nas dobiti doručak, ručak i užinu, gdje će voće i snack cijelo vrijeme biti dostupni.