Teen kamp: društvena pitanja na digitalan način

Dragi naši mladi milenijalci,

s veseljem vas pozivamo na društveno – digitalno proljeće u Laboratoriju zabave! Naime, otvaramo prijave za drugi tinejdžerski kamp!

On će se održati u tjednu od 3. do 6. travnja, i to u pravom večernjem terminu: od 18 do 21h. Mjesto radnje, mnogima znano: uvijek kulerski raspoložen prostor Laboratorija zabave, ugodno smješten u Trnjanskoj 3.

Što ćemo raditi na kampu? Ukratko: bolji svijet!

Na prošlom smo se kampu bavili suvremenom tehnologijom, digitalnim trendovima i modom na online način: pisali smo blogove, pokretali video kanale i (na)učili kako to rade majstori zanata. Bez obzira jeste li uživali s nama ili ne, prijavu na drugi kamp možete ostvariti bez obzira na (ne)pohađanje prethodnog. Jer, volimo nove ljude, a stare uvijek rado opet vidimo!

Tema proljetnog kampa su goruća društvena pitanja: odgovore i rješenja nudimo digitalno! Kako? Uz genijalno druženje i pametnu zabavu!

Dan 1

Atmosferu zahuktavamo odmah u startu: ice-breakeri već su spremni! Upoznajemo se kroz Selfie Kahoot: digitalni kviz i aplikacijske odgovore. Moderna komunikacija na visini zadatka: a onda joj pridružujemo i old school. Kako? E, to ćete vidjeti!

Dan 2

Znamo da je bullying out: no, kako praktično zaustaviti bullyja? Oduzeti mu moć, zaustaviti dah: otkrivamo vam snagu obrnute psihologije, vješte diplomacije i ostalih mirovnih alata za uspješnu pobjedu nad bullyjem. Provjereno iz prve ruke!

Dan 3

Sad kad smo naučili kako zeznuti bullyja, to prenosimo na male ekrane: osmišljamo vlastitu antibullying kampanju! Poruke, pouke, želje i pozdravi: sami je snimamo, i postaje digitalna. Takva putuje u društvenu praksu: na suvremen online način!

Dan 4

Gerila u akciji: osmišljamo pozitivne, pokretačke i kreativne poruke koje želimo poslati svojim vršnjacima. Mladim ljudima, svijetu za nas: i to činimo na svoj način!

Onda, što kažete? Mi kažemo: dobro došli! Prijaviti se možete na info@laboratorijzabave.hr. Vidimo se!