PROLJETNI KAMP: EKOLOGIJA, PRIRODA I (ODLIČNO) DRUŠTVO!

Osim lijepog vremena, mirisnog cvijeća i sve dužeg ostajanja vani, proljeće sa sobom donosi još jednu odličnu vijest: PROLJETNI KAMP u Laboratoriju zabave! Juhuuu!

Školski praznici su pred vratima, a vi još ne znate što/kamo/gdje s vašim klincem? Bez brige, znamo mi! Dovedite ih u Trnjansku 3 na nezaboravan kamp o kojem će se još dugo pričati među školskim klupama.

Što smo vam ovaj put pripremili, pitate se? Pa, vrlo ozbiljna posla i mnogo važnih zadataka, poruka i pouka. Jer tema našeg proljetnog kampa je EKOLOGIJA! Uvijek jednako aktualna, važna i zahvalna tema, ovog će proljeća obilježiti naše zabavno druženje na pametan (i eco-friendly!) način. Sve smo to osmislili u sklopu naše akcije #recikliramoutravnju. Cijeli smo mjesec posvetili brizi za našu prirodu, recikliranju, izradi raznih ukrasnih stvari od recikliranog materijala… Ma svemu što ima veze s ekologijom i pomaganjem planeti Zemlji! Pozivamo sve da saznaju više o ovoj akciji na našem Instragram profilu i priključe se svojim idejama, prijedlozima i fotkama kako svijet učiniti čišćim, zdravijim i ljepšim mjestom (svaki mjesec u godini)!

Tako ćemo svih 4 dana kampa puno reciklirati, reducirati, izrađivati, učiti i širiti svijest o važnosti očuvanja prirode. Proći ćemo apsolutno sve što ima veze s ekologijom i garantirano ćemo klincima „otvoriti“ oči i potaknuti ih da daju svoj doprinos. Jer, brige o okolišu nikada dovoljno!

Sve što se na kampu izradi, nosi se doma. A sve što se na kampu nauči, prenosi se dalje frendovima i frendicama. Potaknut ćemo ih da misle svojom glavom i koriste svoju bogatu maštu za osmišljavanje novih načina kako pomoći svojoj planeti (i svoje znanje podijeliti s drugima!).

Očekujemo puno pametnih pitanja, još više pametnih odgovora, i najviše pametnih zaključaka. Znamo da se najbolje uči kroz zabavu, zato sve to radimo na garantirano zabavan način. Baš onako kako to klinci vole! I da, iskoristit ćemo svaku priliku za boravak u našem vrtu, na friškom proljetnom zraku i ugodno toplom suncu.

Još jedna super stvar jest da u sklopu kampa obilježavamo i Dan Planeta Zemlje. A koji je bolji način od proslave ovog važnog dana nego na kampu ekologije?

Družimo se odmah nakon Uskrsa, od utorka 23.4., do petka, 26.4., u cjelodnevnom boravku od 9 do 17h. Pozivamo sve da nam se pridruže na ovom zabavnom, ekološkom i korisnom putovanju u jedan čišći, zdraviji i napredniji svijet!

ŠTO KAMP SVE SADRŽI?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 8:30-17h* (dežurstvo je od 7:30h):

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor na temu ekologije
  • doručak
  • ručak
  • snack/voće dostupno tijekom cijelog dana
  • limitiran broj djece zbog kvalitete provođenja
  • sve što se napravi nosi se doma
  • fotografiranje cijelog kampa za uspomenu
  • 4 voditelja

Mjesto održavanja: Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3 – vrt i unutrašnji prostor

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30-17h) iznosi 1050 kn (za drugo i treće dijete popust od 10 %), a za članove 900 kn (cijena se ne mijenja ovisno o drugom ili trećem djetetu ukoliko ste član), poludnevni  700kn, za članove 550 kn (4 dana), “drop in” (1 dan) 250 kn.

Prijave su krenule, zato požurite i pošaljite svoju na info@laboratorijzabave.hr!