Storytelling radionica: radni vikend uz priču i društvo

Odlično druženje, ugodna atmosfera, puno svježih (sa)znanja i vrijedna nova poznanstva, prijateljstva i iskustva: tako možemo rezimirati uspješnu i kreativnu radionicu storytellinga koju smo proveli na našoj već poznatoj adresi!

Svojim nas je društvom počastila vedra i raspoložena ženska ekipa studentica koja u sklopu svog sveučilišnog specijalističkog studija Dramske pedagogije na Učiteljskom fakultetu jedan dio svoje studentske prakse odrađuje kroz  storytelling radionice i druge programe Laboratorija zabave. S odsjekom Dramske pedagogije imali smo priliku družiti se i prošle godine na simpoziju “Budućnost dramskog odgoja” na Učiteljskom fakultetu. 

Vješto smo protresli sve važne stavke kreiranja priče i njenog terapeutskog učinka te kako to iskoristiti u praksi! Šarmantna ekipa s Odsjeka dramske pedagogije imala je priliku okušati se u povezivanju svega naučenog u jednu interaktivnu priču, moćnu poruku i vještu prezentaciju te vjerujemo da će sve to vješto implementirati u svoju struku dramskog odgoja te rad s djecom i mladima, ali i odraslima!

Uz puno osobnih primjera, razmijenjenih iskustava i zanimljivih anegdota skupa smo prošli sve osnove, tajne i zakone pripovjedačke tehnike, njenih stručnih kompetencija i kreativnih aduta: i uživali u svakoj riječi, trenutku i osmijehu!

Naravno, uz dobar posao dobro se i ogladni: u pauzi smo se počastili ukusnim ručkom, a dojmove zbrajali uz prefinu kavu. Jedva čekamo ponoviti druženje na idućem modulu: i još mnogo puta uživati u razigranom, aktivnom i uspješnom radnom vikendu!