STORYTELLING EVENING: PRIČE O ŽIVOTU, MUDROSTI I LUDOSTI!

Pažnja, pažnja! Svi ljubitelji dobrih priča, napetih zapleta, neodoljivih likova i važnih po(r)uka – došli ste na svoje. Laboratorij zabave poziva vas sve na storytelling evening  pod naslovom Priče o životu, mudrosti i ludosti.

U petak, 08.03., u Trnjanskoj 3, s početkom u 19 sati, pripremamo još jednu u nizu nezaboravnih storytelling poslastica – večer dobrih priča, ugodnih razgovora i pametne zabave.

Pripremili smo vam koloplet narodnih priča iz raznih svjetskih zemalja. Priče su namijenjene odraslima i garantirano će nas na trenutke nasmijati, rastužiti, iznenaditi, vratiti u neka starija i bolja vremena, probuditi tople uspomene, potaknuti na razmišljanje i na promjene. A upravo je u tome moć dobre priče – upaliti naše unutarnje žaruljice, nasmijati nas do suza i dirnuti duboko čak i ona najhladnija srca!

Priče koje ćemo čuti ne dolaze same – sa sobom donose mnoge važne poruke i pouke, neodgovorena pitanja i vječne zagonetke. Što je to život? Što je mudrost, a što ludost? I gdje je granica? Pridružite nam se i o svemu ćemo tome prosuditi zajedno!

Kao i uvijek kod nas u Laboratoriju zabave, i ovo će biti večer opuštene atmosfere i pozitivnog društva. Kad  završimo s pričama,  počinjemo stvarati svoje (nove) priče kroz ugodno druženje koje se nastavlja i nakon ove storytelling poslastice. Zato povedite ekipu i zabavite se u izvrsnom društvu!

Rezervirajte svoje mjesto na kauču na info@laboratorijzabave.hr, sa sobom ponesite 20 kn za ulaznicu i prepustite se nekim drugim svjetovima, pustolovinama, izazovima i pričama!