Proljetni Mini Industry sajam

Navratite na Mini show off i udomite svog Glavatara

Sve vas pozivamo da nam se ove subote, 25.ožujka, pridružite u super uređenom prostoru kojeg su sredile kreativne cure iz Mini Industry dueta. Za naše prijatelje koji još ne znaju, riječ je o maštovitom i originalnom modnom dvojcu kojeg čine simpatične kreativke Ana Čavić i Iva Horvat Filipović. Cure dizajniraju i ručno izrađuju super nakit za svaku priliku, zgodne torbe za svaki ukus i slične ženske „sitnice“ koje stil znače!

U samom centru Zagreba, u Medulićevoj 6, od 11 do 18 sati, ove ćemo im se subote pridružiti na Mini show off sajmu kreativaca na kojem će i naša Ana predstaviti svoje Glavatare. Jer, osim što radi u našem Laboratorij zabave, Ana i izrađuje otkačene i vesele zidne ukrase ujedinjene u brand Zoo Zid .

Povod Mini show off sajma je useljenje novih susjeda – Petra Žapčić Art i Retro House.

Glavatari su ručno izrađene glave domaćih i egzotičnih životinja tehnikom kaširanja koje rado krase svaki zid i vjerno čuvaju dječju sobu dok je klinac u školi, vrtiću, treningu ili druženju. Izrađeni su od kvalitetnih eco friendly materijala i osobito su popularni kao originalni i neočekivani rođendanski ili neki drugi poklon. S Glavatarom nikad nisi sam, a uvijek si drukčiji!

Ove subote Glavatari ponosno izlaze na špicu, a svatko će imati priliku da se zaljubi u svoga i s našeg ga sajma odvede u novi dom na svom zidu. Zato vas sve pozivamo da prije ili nakon šopinga ili kavice u gradu, navratite u Mini Industy i ugrabite kakvu zgodnu narukvicu, maštovitu torbu i/ili simpatičnog Glavatara.

Povedite klinca ili frendicu da vam pomognu u izboru, ili ih na svoju ruku iznenadite poklonom koji se ne propušta! Jer, subota je dan za druženje, prijatelje, sitne šopinge i duge kavice. Uzvratite joj istim guštom!