Kuhamo svježe, kuhamo fino: i volimo AMC!

Već znate da mi u Laboratoriju zabave nismo samo veliki gurmani, nego i pravi kreativni chefovi. Priprema obroka nam je kao priprema predstave: mjerica mašte, prstohvat dobre vibre, koji deci veselja i voila!

A znamo da mašte, dobre vibre i veselja klinci imaju napretak: i zato su kulinarske igre sastavni dio našeg Kreativnog ljetnog kampa. Jer, zašto bi čaroban svijet začina, mirisa i okusa bio samo za velike? Dali smo malcima kuhače u ruke, pjesmu u grla, vjetar u leđa: i zakuhali odličnu, edukativnu i praktičnu zabavu!

Svako jutro prije kampa, dok klinci još spavaju, naši voditelji uzimaju osmijeh na lice, ceker u ruke i pravac plac. Tamo od simpa kumica kupujemo svježe i domaće voće i povrće, a naši nas mesari već čekaju sa svime što nam treba za slasni, mirisni i hranjivi roštilj. Ritual od kojeg rastu zazubice!

A da stvar bude na visini zadatka, brinu i naši partneri iz AMC Hrvatska koji nas obilno opskrbljuju loncima, zdjelama, tavama i ostalim posuđem najviše kvalitete i atraktivnog dizajna. Zašto baš AMC? Jer njihovim posuđem možemo kuhati na pari, bez vode i šanse da u njoj prokuhamo sve one najbolje nutritivne vrijednosti, vitamine i minerale koji nas čine zdravima i lijepima. Također, u AMC posuđu različite namirnice prilikom kuhanja neće se posvađati bojama, okusima i mirisima: štoviše, sve će se složiti u super ekipu u kojoj svatko zadržava svoj identitet, suverenitet i kvalitet! Baš kao i u našem druženju: svi smo skupa kao jedan, a svatko je svoj na svoj način!

I što god radili, želudac nam je uvijek pun!