BOŽIĆNE PRIČE U ETNOGRAFSKOM MUZEJU: STORYTELLING DEBI NAŠE IVANE!

S velikim veseljem i još većim ponosom najavljujemo prvi samostalni storytelling nastup naše Ivane!

Kao voditeljica u Laboratoriju zabave, Ivana je neizostavni dio našeg malog tima što svaki dan iznova dokazuje svojim trudom i srcem koji ulaže u posao. Posebno nam je drago da je pokazala interes za jednu od naših najdražih aktivnosti – storytelling! Nakon vrijednog pohađanja naših radionica i učenja od iskusnijih kolegica, došlo je vrijeme i da Ivana zasja u punom sjaju!

Ivanin debi održat će se (ni manje, ni više nego!) na pozornici Etnografskog muzeja u Zagrebu, u sklopu njihovog blagdanskog programa – u subotu, 15.12., od 11 do 12 sati, Trg Mažuranića 14.

Na ovoj božićnoj bajkopričaonici, Ivana će ispričati neke od najljepših narodnih božićnih priča koja tope i najhladnija srca u ovim zimskim i snježnim danima. Pričaonica je namijenjena djeci starijoj od 5 godina, a prijave su obavezne na edukacija@emz.hr.

Mi u Laboratoriju zabave vjerujemo u ono što radimo i volimo svoj posao svim srcem. Prema tom kriteriju biramo i svoje suradnike. Vjerujemo u svakog našeg zaposlenika, prepoznajemo njihove potencijale, prenosimo na njih svoj know how i potičemo ih da uvijek budu najbolja verzija sebe. A Ivana apsolutno pripada u tu kategoriju! Sretni smo i zahvalni što je prepoznala povjerenje koje smo joj ukazali i uzvratila nam istom mjerom. Kada vidimo njen napredak i sav trud koji se napokon isplatio, srce nam je veliko kao kuća! Draga naša Ivana, držimo ti fige i sigurni smo da je ovo tek početak tvoje super uspješne storytelling karijere.

A sve vas pozivamo da se našoj Ivani pridružite u što većem broju i budete dio ove njene predivne božićne priče!