ZAGREB JE NAJLJEPŠI GRAD!

Kako nam je bilo na prvoj obiteljskoj storytelling turi po Zagrebu

„Zagreb je najljepši grad, s njim u srcu se ostaje mlad..:“ Skoro pa smo mogli čuti Dragu Diklića kako pjeva voljenom gradu dok smo se prošle nedjelje polako i još malo sramežljivo okupljali kod Katedrale, startne točke naše prve obiteljske storytelling ture po Zagrebu.

Jako smo sretni da vas se toliko odlučilo svoje nedjeljno prijepodne provesti u našem društvu, uz napete priče i originalne lokacije njihova nastanka. Posebno smo se pobrinuli i za  divno vrijeme i puno sunca koje nas je pratilo i naše druženje učinilo još ljepšim.

A najviše od svega razveselili su nas najmlađi gosti koji imali hrpu pametnih pitanja! Obožavamo znatiželju i zainteresiranu publiku!

Krenuli smo, dakle, od Katedrale, a do cilja u Mesničkoj ulici, prošli smo priličan broj adresa na kojima se stvarala povijest našega grada: Krvavi most, Radićevu ulicu, Katarinin trg, Kamenita vrata i mnoge druge…

Svaka od ovih lokacija super je poznata i naći ćete je i u svakoj drugoj turističkoj turi, ali samo kod nas možete čuti dosad neviđene i nečuvene priče, tajne i legende koje će iznenaditi i najinformiranije Purgere među vama. A od nekih ćete se priča pomalo i naježiti, to vam garantiramo! Jer naše priče su stvarne i autentične –  donose real feel prošlih vremena koja nisu bila ni ružičasta, ni umivena, ni zašećerena. Dapače, bilo je tu i skandala, turbulentnih epizoda pa čak i pravih pikanterija o kojima ne učimo u školama! Sigurni smo da smo već ovim probudili vašu znatiželju i da jedva čekate iduću priliku da otkrijete sve što smo vam pripremili.

Zato obujte svoje najudobnije tenisice, izoštrite čula, otvorite srca i dođite nam! Jer mi vas jedva čekamo ponovo povesti u najljepši od svih svjetova – svijet priča. I to još o Zagrebu!

P.S. Tura je završila u 12 sati – taman na vrijeme za još jednu kavicu ili čaj prije nedjeljnog ručka. A ako je još u pećnici purica s mlincima, može se reći da je to bila jedna prava purgerska nedjelja. Baš kak se šika!