Uskršnji praznici 2022. – otvorene prijave za vrtni eko kamp

Kao svake godine za proljetnih praznika, u našem LabZab vrtu kreće eko kamp za djecu!

Održavamo ga u vrijeme uskršnjih praznika, konkretno od utorka (19.4.) pa sve do petka (22.4.).

Baš kao svakog kampa, družimo se u full timeu, od 8.30 do 17 (ili od još ranije ako radite od 8).

Dakle, dok ste vi na poslu, klinac je kod nas – i tamo se opako i pametno zabavlja!

Kao svakog proljeća, tema kampa je ekologija i kako je prakticirati na pravi dječji način – a to je onaj s puno igre, kreativne mašte i boravka na otvorenom.

Za klince smo pripremili akciju do daske, lude vrtne igre i puno eko praske. Spremno vam odajemo tek neke od aktivnosti, a ostale nek’ ostanu naša mala tajna. Te ćemo podijeliti na kampu s vašim klincem, a on će vam prepričati kad se vrati kući – nakon cijelog dana na proljetnome zraku!

LabZab eko laboratorij

Naši kampovi za djecu nikada ne prolaze bez dobrog, starog ali uvijek friškog i zabavnog STEMA. Otvaramo vrtni eko laboratorij i uz igru učimo o važnosti energije – a onda je skupa stvaramo u praksi! Gradimo vlastitu eko elektranu i testiramo njezin utjecaj na prirodu. Sve u ime znanosti s kojom smo u dosluhu i pametne zabave koja je prati!

LabZab eko vrt

Odmah da vam kažemo – imamo gliste! S guštom smo pripremili slatke, male puzavice koje ćemo detaljno i zabavno proučiti. Baš kao i uvijek raspoložene kukce koji rado svraćaju u naš divlji vrt, a naši kampovi za djecu ih uvijek spremno ugoste. Klinci će saditi voćke i lavandu, miksati kompost koji hrani zemlju – bit će tu puno zaprljanih ruku i ništa manje zaposlenih kantica i lopatica!

LabZab OPG

Eko kampovi za djecu su ozbiljna stvar. I zato – s klincima otvaramo LabZab OPG. No nemojte misliti da ga samo gledamo – muzemo krave, gradimo životinjske nastambe i proizvodimo vlastite eco friendly proizvode koje ćemo predstaviti na LabZab eko sajmu. Da, da, imamo i sajam – uz cjenkanje, trampu i sve što ide uz to! Na OPG-u spremno primamo inspekciju koja će provjeriti uvjete na njemu – koliko je zelenila, postoji li pečat i kakve sve to uvjete nudimo životinjama. Na nama je da sve bude po p.s.-u – i zato se uz pjesmu bacamo na posao!

LabZab zelena gradnja

S klincima otvaramo projektantski ured, a odmah pored njega i eko bauštelu – jer gradimo zelene kuće usred vrta i za njih dodjeljujemo pravi certifikat! Svakog klinca u projektantskom uredu čeka važna titula zelenoga graditelja, a dodjele proslavljamo uz zeleni party – naravno, pred kućama koje smo izgradili i koje su prošle svaki eko test!

Vrtne igre i juriši na otvorenom

Kampovi za djecu u LabZab vrtu pravi su poligon za igre na otvorenom. Vrtni eko twister za dobro razgibavanje, akcijska igra otrovne kiše (i kako je zaustaviti u super eko misiji) i  kvartovska eko patrola s kojom nema šale tek su neke igre koje pripremamo. I jedva ih čekamo predstaviti klincima!

Neka i vaš klinac bude među njima – mi vam garantiramo da neće htjeti kući!

Što kamp sve sadrži?

  • siguran i zabavan vrt u mirnom kvartu
  • miran kvart za zabavno eko – patroliranje (naravno, uz pratnju nas odraslih)
  • lopatice, kantice i sav potreban (kvalitetan i siguran) alat za kreativne aktivnosti i igre
  • edukativne i zabavnu eko radionice
  • zabavne igre za djecu na otvorenom
  • doručak
  • ručak
  • snack / voće dostupno tijekom cijelog druženja
  • fotkanje za uspomenu
  • raspoložene i iskusne voditelje (animatore za djecu)

Mjesto održavanja: Laboratorij zabave, Trnjanska cesta 3 – vrt i unutrašnji prostor

*LabZab kampovi za djecu su namijenjeni klincima od 4 do 12 godina. Klinci od 4 godine i mlađi mogu se uključiti ako mogu provesti do 8 sati bez roditelja, odnosno u društvu druge djece i voditelja kampa.

Cijena

Cijena cjelodnevnog kampa (8.30-17h) iznosi 1440 kn (za drugo i treće dijete popust od 10 %), a za članove 1200 kn ,  “drop in” (1 dan) 360 kn, za članove 300 kn.

Dežurstvo

Ako vam je termin (8.30 – 17) na knap zbog vašeg posla – i tu imamo rješenje, a zove se dežurstvo! To u praksi znači da klince možete dovesti i nešto ranije, a doći po njih nešto kasnije – samo nam to javljajte na vrijeme, kako bi organizirali naše animatore!

Prijave

Mjesto za svog klinca možete osigurati ispunjavanjem prijavnice. Klik na link koji vas vodi do prijavnice:

PRIJAVA ZA KAMP

*U slučaju nedovoljnog broja prijava, Laboratorij zabave zadržava pravo otkazivanja kampa.