STORYing 2022. – svibanjski storytelling show za klince i odrasle

Proljeće provodimo u znaku storytellinga – a vi nam se pridružite s klincima i odraslima!

Ponosni smo organizatori trećeg STORYing festivala koji će se još jednom održati u našem Zagrebu – ovaj put od 20. do 22. svibnja. Nema potrebe da gledate kalendar, odmah vam otkrivamo da je riječ o vikendu. Provedite ga s nama u društvu dobrih priča i domaćih i inozemnih storytelling majstora!

I ove smo vam godine pripremili bogat i raznovrstan storytelling program kojeg vam s veseljem predstavljamo u nastavku – dok brojimo sitno do početka druženja!

Jutarnji storytelling program za klince i obitelj

Mitska bića, avanture, legende i bajke, nezgode i zgode mnoge čudnih svata – sve to spremno čeka u programu za klince! Renomirani (i uvijek sjajno raspoloženi) storytelleri klincima i roditeljima će predstaviti bogat opus bajki i priča za djecu. Teme priča su mudrost, pomoć drugima, hrabrost, prijateljstvo – sve ono što čini priče koje pamtimo i rado im se vraćamo čak i kad odrastemo. Priče su prilagođene i mlađoj i starijoj djeci, zato ne propustite dovesti svog klinca. Osim priča iz svih krajeva Europe, na STORYingu ga čeka naš divlji gradski vrt – za brojne klince omiljeno mjesto avanture!

Program se odvija na hrvatskom i engleskom jeziku – uz puno interakcije, zabave i smijeha!

U sklopu subotnjeg storytelling programa, svi zainteresirani odrasli (roditelji, stručnjaci za rad s djecom i ostali angažirani pojedinci/grupe) moći će sudjelovati u storytelling radionici „Kako pripovijedati djeci“. Radionica će se održati u Laboratoriju zabave, uz stručno vodstvo iskusne storytelling mentorice Dijane Zorić. Zajedno prolazimo sve važne osnove kvalitetnog storytellinga za klince predškolske i školske dobi – uz puno dobre prakse i konkretnih savjeta!

Večernji storytelling program za odrasle

Priče o životu, mudrosti i ludosti, smijanje do suza ili „been there, done that“ feeling – sve to prati večernji program za odrasle. Uz inspirativne priče i opuštenu atmosferu, zabavljamo se uz program sjajnih storytellera koji će nas nasmijati, zamisliti i zaintrigirati – a često sve to u samo jednoj priči! Teme priča su život, odluke, međuljudski odnosi – sve ono što nas je obilježilo, naučilo, zabavilo i (u)činilo osobama kakve smo danas. Tu su i mnoge bajke za odrasle, priče koje volimo i rado im se vraćamo – a sve to u društvu storytelling umjetnika koji ih ogoljuju svaki u svom stilu!

 

Raspored programa

Jutarnji program za djecu i obitelj

Termini:

  • subota, 21.5.2022. (program na hrvatskom jeziku) od 10 do 12 h
  • nedjelja, 22.5.2022. (program na hrvatskom i engleskom jeziku) od 10 do 12 h

Izvođači: Dijana Zorić, Srebrenka Peregrin, Vladimira Velički, Iva Nemec, Boglárka Klitsie-Szabad, Maja Bumberak, Martin Manasse, Marica Dusper, Damir Firšt, Iva Babić, Ileana Tomljanović, Ana Čorić, Lucija Severinac

Lokacija: vrt Laboratorija zabave, Trnjanska cesta 3 (preko puta Paromlina)

Storytelling radionica za odrasle 

Termin: subota, 21.5.2022. od 16 do 17.30

Voditeljica radionice: Dijana Zorić/Laboratorij zabave/StoryLab

Lokacija: vrt Laboratorija zabave, Trnjanska cesta 3 (preko puta Paromlina)

Večernji program za odrasle

Termini:

  • petak, 20.5.2022. od 19.30 do 22 h (domaći storytelleri – program na hrvatskom jeziku)
  • subota, 21.5.2022. od 19.30 do 22 h (The Donkey’s Jaw storytelling show by Raphael Rodan & Erik Sjøholm – program na engleskom jeziku)
  • nedjelja, 22.5.2022. od 19.30 do 22 h (mađarske i britanske narodne priče by Boglárka Klitsie-Szabad, Maja Bumberak i Martin Manasse – program na engleskom jeziku)

Lokacija: Peti kupe, Trnjanska cesta 5 (preko puta Paromlina)

ULAZNICE MOŽETE KUPITI NA NAŠEM WEBSHOPU:

ULAZNICE

Vidimo se!