put-po-hrvatskoj

Put po Hrvatskoj

Put po Hrvatskoj je rođendan koji na zabavan, dinamičan i interaktivan način uči mališane ljepotama, kulturi i povijesti naše zemlje. A kome trebaju Disneyland ili Gardaland kad je lijepa naša puna začaranih dvoraca, strašnih legendi i neobičnih bića!

Imamo pune ruke posla jer ćemo ih sve posjetiti i upoznati u samo jednom rođendanu. Neki će nas ugostiti, neki naučiti svašta korisno, a neke ćemo morati i nadmudriti. Pravi izazov!

Krećemo iz Zagreba. Tu izrađujemo licitare i šestinske kišobrane, pucamo iz gričkog topa, otkrivamo tajne kule Lotrščak i kako je Manduševac dobio ime.

Penjemo se do Medvedgrada, saznajemo kako nadmudriti Crnu kraljicu i njezinog gavrana i učimo kako čuvati šumu, potoke i prirodu.

U Zagorju istražujemo tajanstvene dvorce, gacamo grožđe i izrađujemo drvene igračke, a onda uz popevke putujemo u Slavoniju. Ondje pjevamo bećarce, plešemo drmeš, pravimo kobasice i učimo kako prepoznati dobar čvarak. Jurimo ravnicama na brzim lipicancima (i pazimo da nam dukati ne poispadaju iz džepova), sviramo tamburice i učimo čega je sve bilo u starom Vučedolu.

Kad se naklopamo kulena i paprikaša, krećemo prema Istri. Ondje tražimo tartufe i pravimo fuže, posjećujemo najmanji grad na svijetu, čuvamo boškarine i saznajemo kako su se nekad ljudi borili protiv štriga i vampira. Učimo tko je bio Veli Jože, kako je Fuma dospjela u Rovinj i kako pronaći vilinsku špilju.

U Lici klopamo uštipke i krumpirove police, slijedimo vučje tragove i učimo kako se ponašati ako susretnemo pravog ličkog medu. A iza Like su more i Dalmacija!

Tu crtamo pomorske karte, pravimo ružu vjetrova, saznajemo kako je bura dobila ime i što sve čini dobrog ribolovca. Igramo balote, šećemo Dioklecijanovom palačom, slušamo morske orgulje i pozdravljamo sunce. Ludo se zabavljamo s hajducima i uskocima, učimo tko su bili kršnici i kako pogoditi alku u sridu. Istražujemo duborovačke zidine i Knežev dvor, plešemo linđo i slušamo strašne legende o prekrasnom Lopudu.

Do kraja rođendana se vraćamo u Zagreb. Vadimo sijeno iz kose i more iz ušiju, slažemo suvenire i provjeravamo da se nije koja ozaljska vještica ili rastočka vila sakrila u naše torbe.

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 2 sata:

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor Put po Hrvatskoj temom
  • pozivnice
  • neograničen broj djece
  • pinjata (napunjena)
  • grickalice i sokovi u neograničenim količinama
  • fotografiranje cijelog rođendana

CIJENA: 1.800 kn + PDV= 2.250 kn

*Za članove Laboratorija zabave 1.900,00 kn

*Prije rezervacije termina pročitajte Kućni red