Nova jesen, nove priče. Kreće nova storytelling radionica!

Sve ljubitelje dobre priče pozivamo na storytelling vikend radionice koje će se održati 19. i 20. rujna u prostoru Laboratorija zabave ( Trnjanska cesta 3).

U dva dana ugodnoga druženja u našem jesenskom vrtu ( u slučaju kiše, unutra čeka kauč) proći ćemo sve važne osnove i zgodne detalje dobrog storytellinga i kako ga njegovati. Radionica je namijenjena svima kojima je priča i ljubav i poziv: učiteljima, profesorima, pedagozima, marketinškim stručnjacima, sportskim trenerima i svim ostalim profesijama koje rade s djecom, odraslima, klijentima starije dobi: jednostavno, ljudima!

Naučit ćete kako prenijeti im priču na način da je slušaju i žele čuti još. Kako privući, a kako zadržati pažnju slušatelja? Zašto neke priče čitav život pamtimo, a neke zaboravimo i prije nego završe? Što to čini dobrog storytelling majstora i u čemu griješimo kad to želimo biti?

Nudimo vam interaktivne i praktične vježbe dobrog pripovijedanja. Savjetujemo vam kako ga iznositi poticajno, opušteno i konstruktivno, bez obzira na temu ili brojnost publike.

Pričamo na verbalan i neverbalan način. Kakve veze s pričom ima naše tijelo i zašto nam je sposobno pomrsiti račune? Uspješno vas oslobađamo strahova i stresa koji vole kvariti dobar javni nastup i zbog kojih često bježimo od priče. Zašto im i dalje dopuštati tu moć? Spremno vam otkrivamo kako ih prevladati!

Radionicu vodi certificirana storytelling stručnjakinja Dijana Zorić (pročitaj više O PREDAVAČICI), koja vam prenosi svoje bogato znanje i iskustvo stečeno na prestižnim svjetskim sveučilištima i brojnim nastupima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Praksa radionice

Dan prvi / subota, 19.9. od 10 do 17 sati, ( uključen ručak, kava i grickalice)

  • temeljita teorija uz kronologiju, povijest, tehnike, alate i (ne)pisane zakone suvremenog storytellinga
  • praktične demonstracije stručnih i iskusnih voditelja
  • dinamične vježbe u parovima
  • pisani materijali za vježbe kod kuće i budući rad

Dan drugi / nedjelja, 20.9. od 9 do 13 sati ( uključene kava i grickalice)

  • praktične vježbe samostalne interpretacije
  • individualan rad sa svakim polaznikom
  • uloga neverbalne komunikacije u nastupu
  • scenski pokret ( i što s njim)
  • trema ( i kako je pobijediti)
  • interakcija s publikom ( i što je sve čini)

Early bird cijena (do 15.9): 899 kn 

Cijena za članove: 899 kn

Redovna cijena: 980 kn

Prijavite nam se na info@laboratorijzabave.hr i rezervirajte svoje mjesto u vrtu. Vidimo se ondje!