Martin Manasse: kraljevstvo majstorske priče

Click here for English version!

Nastavljamo s predstavljanjem naših izvođača koje ćemo ugostiti na prvom međunarodnom storytelling festivalu u svibnju: nakon sjajne sjevernjačke trojke iz 3 Troubadours, briljantne Julie Neale i uvijek svoje Rose Croft, red je na kralju majstorskih priča Martina Manassea.

On će nas počastiti nastupom iz svog bogatog opusa There Was A King – i predstaviti nam otkačene kraljeve, prinčeve i dvorske lude onako kako ih on vidi. A to je doživljaj za pamćenje!

Njegova uspješna storytelling karijera proizlazi iz dugogodišnjeg stvaranja kroz glazbu, u kojoj je otkrio bogatstvo i snagu riječi: iz tog dobrog, starog ritma, u sjajnom se tonu razvila jedna impresivna storytelling karijera.

Martinov osebujni i originalni stil pripovijedanja, živopisni scenski nastup i pozitivna vibra posjeduju neodoljive moći da nas uvuku u jedinstvenu priču i posve novu dimenziju storytelling interpretacije: i jedva čekamo opet zaviriti u Martinov rukav. A što on kaže o njemu? Pa, da mu je najveće zadovoljstvo i dalje skupljati nova znanja, vještine i ideje –  baš onako kako to čini pravi lovac na dobre priče!