Kad narastem, želim biti…naš je novi rođendan!

Sjetite se sebe, znamo da se pamtite: što ste jednom htjeli biti kad odrastete?

U Laboratoriju zabave imamo šaroliku ekipu nesuđenih, ali i suđenih zanimanja. Sjećamo se dana kad smo bili uvjereni da je neki posao stvoren baš za nas i samo nam je trebalo malo dobre prakse. I upravo u to ime i čast dječjih snova, osmislili smo rođendan koji ih ostvaruje!

Naravno, u praksi i na licu mjesta. Vašem klincu i njegovim prijateljima nudimo jedinstvenu priliku da se samostalno okušaju u raznim zanimanjima i tako na tren ( dobro, sat i pol!) iz svoje kože zavire u privlačan svijet odraslih. Kao što znate, za svu je djecu on jako intrigantan. Odlasci na posao, sastanci i dogovori, neki važni razgovori u kojima ne sudjeluju……sve do sada, kad im mi uključujemo!

„Kad narastem, želim biti“ uči djecu osnovama elektrike, mehanike, dizajna i drugih zanimanja kojima se dive. Kako to električar vješto spaja struju i što mu točno govore raznobojne žice? Je li ona crvena stvarno najopasnija i kako je ukrotiti da nas ne protrese? Što li sve mehaničari gledaju pod haubom i što kad pukne guma pri odlasku na izlet?

Kao pravi majstori popravljamo motore, a neće nas zaobići čak ni avioni. Aranžiramo cvijeće i učimo o njemu, kako ga odabrati za baš svaku priliku? Zašto bi nas svi jako čudno gledali ako nekom poklonimo buket krizantema i koje cvijeće voli koje doba godine?

Kroz smijeh i igru učimo mnogo važnih stvari koje će nam sutra ozbiljno koristiti. Kako skinuti i promijeniti žarulju, ako ona pregori kad najviše nam treba? Kako konac poslati kroz ušicu igle i zašto se to čini kao mačji kašalj? Što kad jednom dođemo kući s blatnog dvorišta, a cipela nam nekako završi na zidu? Posve slučajno, naravno. Dobila je noge!

Dok je još na našima, ludo se zabavljamo. Otkrivamo tajne različitih zanimanja i kako bi svijet izgledao bez njih. Zamislite stolce s kojih stalno padamo jer nema dobrog stolara da nam ih učvrsti! Zapravo, ako nema stolara, nema niti stolaca….zamislite da stalno sjedimo na podu! Kakav bi nam život bio bez krojača ili da nas dopadne neki vrlo nestručan? Što bi naša kosa rekla bez frizera? Sigurno bi snimila pravi horror film! A kad smo već kod horora, nudimo i poslasticu. Upoznajemo svijet filmskih vizažista i samostalno kreiramo pravo horor čudovište!

Stručni i kreativni parner ovog rođendana je uvijek kreativni Studio Katran. Rođendan provodimo u njihovome prostoru koji je ogroman, genijalno uređen i još jednom ogroman. Nalazi se u neposrednom centru Zagreba, Radnička cesta 27. Ondje nas čekaju prave automehaničarske radionice, krojački ateljei, frizerski saloni, old school pilane i brojni drugi punktevi za poslove u praksi. I još pregršt toga što trebamo popraviti, urediti i lijepo aranžirati, a sve skupa prepuštamo našim malim majstorima!

Ako jednog imate ili znate takve, ovo je pravi rođendan za njih. Neka jedva dočekaju zasukati rukave!

Za rezervaciju i provjeru termina nazovite Andreu na broj telefona: 091 7382548

*Poštujemo i provodimo zaštitu na radu . Sve aktivnosti na rođendanu jednostavnog su tipa, sigurne i provjerene. Odvijaju se uz pomoć, nadzor i stručno vodstvo odraslih stručnjaka i animatora.