Budi STORYing volonter!

Click here for ENGLISH VERSION

Sve ljubitelje dobre priče i odličnog druženja s radošću pozivamo da se pridruže organizaciji i provođenju programa STORYing festivala kao volonteri, prijatelji i umjetnički suradnici!

Prijaviti se mogu svi: jedini je uvjet dobra volja i pozitivna vibra!

Mladi umjetnici, studenti, učenici, storytelleri i oni koji to žele postati, zaljubljenici u kulturni casual na storytelling način: dobrodošli ste u naš tim.

Na koji način, izbor je vaš: smatramo da svatko djeluje najbolje u području svojih interesa i afiniteta, pa volontere volimo angažirati ovisno o njima.

Volonteri koji nam se pridruže, mogu sudjelovati u medijskoj kampanji ili animaciji naših gostiju i posjetitelja festivala. Na koje sve načine: dogovorit ćemo se kad se upoznamo! Također, možete izabrati želite li sudjelovati u jutarnjem ili večernjem terminu festivala (  a naravno, može i u oba). Jutarnji je program namijenjen klincima, a večernji odraslima: ako vas zanima rad s djecom ili stručna područja iz komunikologije i odnosa s javnošću, ovo je super prilika da se okušate ( ili usavršite) u praksi. A garantiramo sjajno druženje i odličnu praksu!

A osim toga, što dobivate zauzvrat? Priliku da iz prve ruke vidite kako izgleda logistička organizacija festivala na europskoj razini, druženje i razgovor s izvođačima i umjetnicima s područja Europe , nove prijatelje, sjajno iskustvo za buduće stvari: i da, potvrdu i preporuku Laboratorija zabave kao još jedan prilog za vaš životopis i buduće poslodavce. Sudjelovanje na prvom međunarodnom storytelling festivalu u Hrvatskoj: ne zvuči loše, zar ne?

STORYing 2022. odvija se od 20. do 22. svibnja u Zagrebu, a više o njemu možete pročitati ovdje: STORYing festival

(Pri)javite nam se na info@laboratorijzabave.hr: čekamo vašu priču, a nudimo sjajan provod, dinamično učenje, otkačeno ozbiljan timski rad i, naravno, pametnu zabavu!

Kategorije volontiranja: recite nam gdje se vidite!