ART ROĐENDAN: NOVI ROĆKAS U ATELJEU NA BR.1!

Pažnja, pažnja! Imate klinca koji je umjetnički orijentiran i voli slikati, crtati i umjetnički se izražavati? Već su vam dosadili klasični rođendani i ove godine ste u potrazi za nešto drugačijom proslavom? Dosta vam je nabrijanih rođendana s puno jurnjave, galame i znoja? Onda svakako čitajte dalje!

Atelje na br.1 umjetnički je atelje i kreativni kutak svih zaljubljenika u suvremenu umjetnost, tradicionalne vještine i hand made dizajn. Organiziramo kreativne radionice za svaki stilski pravac: crtanje, slikanje, ilustracija, keramika, glina… Osim programa za odrasle, od ove jeseni – u suradnji s Laboratorijem zabave (i njegovom educiranom ekipom!) – krećemo i s ART ROĐENDANOM za klince!

Za sve naše prijatelje i buduće slavljenike, zajedno smo osmislili ovaj fora rođendan, totalno drukčiji od drugih, isključivo ART – potpuno u znaku umjetničkog izražavanja. Za sve vaše male likovne ljubitelje ovo je prava poslastica – rođendan u pravom ateljeu! Pitate se što sve može jedan rođendan? U trajanju od 3 sata, djeca mogu doživjeti pravu umjetničku atmosferu, biti pravi mali artisti i stvarati svoja prava mala umjetnička djela. A na rođendanu ćemo raditi baš kao i veliki – uz ful opremu i za pravim pravcatim štafelajima!

A što to sve s guštom radimo na ART rođendanu? Sve radimo u paru ili grupama –  crtamo i slikamo zatvorenih očiju, pa s prijateljevom rukom, ili s lijevom/desnom rukom (uglavnom, s onom s kojom nam je teže!) i sve to uz puuuno smijeha! Izrađujemo zajedničke (super size!) projekte – spajamo točkice i oslikavamo dobivene slike na velikom platnu. Ilustriramo raznim tehnikama – kolaž, linorez, flomaster, tuš… Ma baš kao pravi majstori!

Naravno, nijedan rođendan ne prolazi bez rođendanske torte, pa tako ni ovaj! Iako nema jurnjave, umaramo se od brojnih likovnih izazova s kojima se suočavamo i uzimamo kratku pauzu za puhanje svjećica i grickanje grickalica.

Za završnu aktivnost rođendana radimo glinu! Nakon što je oblikujemo i zamažemo svoje vrijedne ručice – glinu pečemo. Po svoje tvorevine možete doći nakon što se osuše ili nam se pridružiti na zajedničkoj keramičkoj radionici za djecu i roditelje subotom – kada svoje glinene rukotvorine možete i zajednički oslikati!

Sve navedene aktivnosti prilagođavamo Vašim željama. Rođendani su za klince od 7 godina na više. Održavaju se u prostorijama Ateljea na br.1 – Ulica Republike Austrije 1. Prijave šaljite na ateljenabr.1@gmail.com.

Maksimalan broj djece za ovaj rođendan je 15.

Što paket sve sadrži?

Tailor made cjelokupni program u trajanju od 3 sata:

  • u potpunosti uređen i dekoriran prostor ART temom
  • pozivnica
  • grickalice i sokovi u neograničenim količinama
  • fotografiranje cijelog rođendana
  • 2 voditelja
  • osiguran sav materijal za izradu/sve što se napravi nosi se kući

CIJENA: 450 eura