5 razloga zašto upisati Storytelling akademiju

Storytelling akademija by StoryLab, pokrenuta unutar storytelling trening centra StoryLab, otvara upise za nove polaznike!

Namijenjena je svima koji žele usavršiti svoje komunikacijske, interpretacijske i prezentacijske vještine u svrhu što veće inovativnosti i konkurentnosti na tržištu rada, ali i u privatnoj praksi tijekom komunikacije s različitim skupinama i tipovima publike. U želji za pružanjem edukacije na najvišoj razini kvalitete, okupili smo tim vodećih domaćih storytelling stručnjaka te program akademije u potpunosti uskladili s Europskim kvalifikacijskim okvirom  (European Qualification Framework) za cjeloživotno učenje, koji u sebi uključuje usvajanje znanja, vještina i kompetancija u skladu sa standardima i zahtjevima suvremenog i mobilnog tržišta te bržeg i uspješnijeg osnaživanja / pronalaska posla.

Storytelling akademija by StoryLab je nastala kao rezultat višegodišnjeg intenzivnog rada, iskustva i dobre prakse koje i ovaj put želimo podijeliti s vama. A što vi točno imate od nje, pitate se? Donosimo vam 5 glavnih razloga!

 

5 razloga zašto upisati Storytelling akademiju

  1. Ojačat ćete svoje vještine potrebne za osnaživanje ili pokretanje vlastitoga posla

Dobre komunikacijske, interpretacijske i prezentacijske vještine ključne su za plasiranje poslovnih ideja, proizvoda i usluga različitim tipovima ciljane publike. Cilj Storytelling akademije je osnažiti ih kod polaznika kako bi bili što originalniji i konkurentniji na tržištu, uspješno se izdvojili iz mase te osnažili ili pokrenuli vlastiti posao – u točno onom stilu koji im je potreban!

      2. Usavršit ćete svoj javni nastup

Dobar javni nastup danas je jedan od temelja uspješnog poslovanja. Pametno nam pomaže u predstavljanju i plasiranju vlastitih ideja, usluga i kompetencija te nas uspješno povezuje s ciljanom publikom. Učinite ga svojim vjernim saveznikom i zauvijek se riješite treme i poštapalica – rezultat je komunikacija koja će se pamtiti!

       3. Naučit ćete komunicirati s različitim skupinama ljudi

U praksi komunikacija nikad nije fiksna i uvijek se prilagođava sugovorniku i situaciji. Naučit ćete uspješno i prilagođeno komunicirati s različitim skupinama i tipovima sugovornika, kao što su ranjive i manjinske skupine, djeca, tinejdžeri, osobe treće životne dobi, osobe u procesu rehabilitacije, osobe s teškoćama i mnoge druge skupine s kojima komunikacija zahtijeva pogođen i promišljen pristup baziran na razumijevanju, bliskosti i empatiji. Znamo kako vam pomoći da ga usavršite!

        4. Učit ćete kroz praksu i interakciju

Pasivna predavanja i dugi monolozi predavača nisu stil kojeg zastupamo na Storytelling akademiji. Fokus učenja je na praksi, interakciji i neprestanoj komunikaciji koja vam omogućuje kontinuirano i aktivno sudjelovanje u programu edukacije te svim metodičkim vježbama koje je prate i kroz koje vas vode renomirani domaći storytelleri. Upoznajte ih!

        5. Steći ćete nove poslovne kontakte

Na Storytelling akademiji upoznat ćete ljude koji traže isto što i vi – kvalitetnu poslovnu edukaciju, nove i originalne načine za plasiranje svojih ideja te buduće partnere i klijente s kojima će ih ostvariti! Dobra komunikacija uvijek veže ljude –a mi vas u njoj stručno oslobađamo!

S prvim predavanjima krećemo početkom listopada 2021., a prijave su već u punom jeku!

Prijave za upis Storytelling akademije primamo na info@storylab.hr

Detalje o Storytelling akademiji, njezinom programu i mogućnostima možete pročitati na našoj službenoj stranici:

Storytelling akademija by StoryLab

Vidimo se!